Bolesť členkov, kolien, bedier a chrbtice: Riešenie s ortopedickými vložkami Medicovi

Bolesť členkov, kolien, bedier a chrbtice: Riešenie s ortopedickými vložkami Medicovi

Málokto z nás sa vyhne občasným bolestiam súvisiacim s pohybovým aparátom. Od členkov, cez kolená, bedrá až po chrbticu. Ttieto bolesti môžu výrazne ovplyvniť kvalitu nášho života. Mnoho ľudí hľadá riešenia, ako si uľaviť od boelsti, a jedným z efektívnych spôsobov môžu byť ortopedické vložky Medicovi Twin-heels a T40.   

Ako môžu vložky Medicovi pomôcť? 

  1. Jedinečná terapia vlnami vody s ortopedickými vložkami Medicovi poskytuje nielen účinné tlmenie pri došľape, ale aj okamžitú úľavu od bolesti.
  2. Hydraulické tlakové vlny senzorickej terapie vlnami vody v ortopedických vložkách Medicovi podnecujú chodidlá k neustálemu pohybu. Tieto pohyby sa šíria od chodidiel ďalej smerom do pohybového aparátu a automaticky zabezpečujú úľavu od bolesti a uvoľnené držanie tela.
  3. Voda v ortopedických vložkách Medicovi je ako ďalší kĺb. Chodidlá sa v obuvi môžu voľne pohybovať. A to bez straty rovnovážnej polohy tela. Kolenné a bedrové kĺby sú tak pri rotácii tela chránené.

Čím viac je pohyb chodidiel obmedzovaný tradičnou obuvou so stielkami s vystúpenou klenbovou časťou (stielky "na mieru"), o to väčšia a bolestivejšia je záťaž členkov, kolien, bedier a chrbta. Súčasne sa znižuje účinok vlastného pružiaceho systému chodidiel.

Ako správne vložky vybrať? 

Pri výbere ortopedických vložiek je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov:

  • Veľkosť vložiek: veľkosť vložiek Medicovi musí zodpovedať dĺžke chodidla a nie veľkosti obuvi. A keďže je chodidlo spravidla kratšie ako samotná obuv, veľkosť vložky Medicovi nebude väčšia ako veľkosť topánky.
  • Typ obuvi: Ortopedické vložky by mali byť kompatibilné s obuvou, v ktorej ich plánujete nosiť. Pri niektorých typoch vložiek Medicovi je potrebné z obuvi vybrať pôvodnú stielku.
  • Druh aktivity: V závislosti od toho, či potrebujete vložky na bežné nosenie, športové aktivity alebo na prácu, môžu sa líšiť ich vlastnosti a materiály.

Záver 

Bolesti členkov, kolien, bedier a chrbtice môžu mať mnoho príčin. Zatiaľ čo ortopedické vložky nie sú univerzálnym riešením pre všetky problémy, môžu výrazne prispieť k zlepšeniu pohody a zníženiu bolesti. Ortopedické vložky Medicovi Twin-heels a T40 sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort, čo môže viesť k lepšiemu zdraviu a kvalite života. Pokiaľ trpíte bolesťami súvisiacimi s pohybovým aparátom, zvážte ich použitie ako časť svojho liečebného plánu.     


Napísať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.